Deutschland online bookmaker http://artbetting.de/bet365/ 100% Bonus.

KAJI SELIDIK BERKAITAN PROFAIL IBUBAPA SMI IKRAM-MUSLEH

Sukacitanya dimaklumkan bahawa, IKRAM Musleh sedang menjalankan satu kaji selidik berkaitan Profail Ibubapa bertujuan meningkatkan keberkesanan SRI-SMI. Kaji selidik ini bersifat holistik dan integrated merangkumi profil ibu bapa, kefahaman ibu bapa mengenai polisi pendidikan IKRAM Musleh dan kemampuan kewangan ibu bapa. Hasil kaji selidik ini akan kongsikan dengan SRI-SMI dan komuniti pendidikan di pletfom-pletfom terpilih termasok International Conference on Islamic Education 2017 pada 21-23 November 2017 insyaAllah.

Sehubungan dengan itu, pihak IKRAM Musleh amat berterima kasih jazakumullahu khairal jaza’ kepada tuan/puan sebagai wakil SRI-SMI untuk menularkan kaji selidik yang disediakan berkaitan Profail Ibu bapa dalam kalangan ibu bapa di SRI-SMI. Pihak IKRAM Musleh mensasarkan tempoh kaji selidik ini berakhir 25 September ini. Pautan kaji selidik adalah seperti berikut: https://goo.gl/forms/ecp3dVmuWMVcjriM2

Pihak IKRAM Musleh ingin menegaskan bahawa semua respon daripada para ibu bapa adalah sulit dan digunakan untuk kaji selidik ini semata-mata.

Mudah-mudahan segala sokongan dan kerjasama yang tuan/puan berikan akan menjadikan SRI-SMI lebih efektif lagi demi kemaslahatan anak-anak kita generasi akan datang. Sekali lagi, kami ucapkan jutaan terima kasih dan Jazakumullah khairal jaza’. Untuk sebarang pertanyaan lanjut, tuan/puan bolehlah ajukannya kepada Ust Amin (0192687058).

Download Template Joomla 3.0 free theme.

Berita Lain

Statistik Pengunjung

Hari ini: 2
Kemarin: 15
Minggu Ini: 229
Minggu Lalu: 247
Bulan Ini: 798
Bulan Kemarin: 1143
Total: 108919

Hubungi SMIAAG

Hubungi sekolah untuk sebarang soalan atau pertanyaan.

  • Hot line: 03-61872430